VARIOUS ARTISTS

Arkivi 12

VARIOUS ARTISTS

34 SONGS • 5 HOURS AND 57 MINUTES • APR 18 2022

1
Valle
Cemo Qerimi
03:42
2
Edisoni vogel
Florian Hajolli
02:55
3
Tallava
Adnan Lumi
05:22
4
Tallava per vendlindje
Florent Gashi
06:14
5
Kanagjegji
Jetoni Vogel
05:40
6
Tallava nje
Fidan Hajolli
07:17
7
Tallava dy
Gjekson Tirona
07:00
8
Tallava tre
Urim Puliqi
07:19
9
Tallava kater
Arap Jashari
07:48
10
Turbo tallava
Ernim Ibrahimi
08:14
11
Tallava pes
Arben Gashi
10:48
12
Tallava gjashte
Mentor Kollari
09:31
13
Tallava shtat
Mentor Kollari
09:17
14
Tallava tet
Mentor Kollari
09:45
15
Tallava ritmike
Mohamed Tallamishi
09:19
16
Tallava nente
Nasuf Tirona
10:06
17
Tallava Per Rexhen
Mohamed Tallamishi
09:28
18
Tallava dhjete
Nasuf Tirona
10:47
19
Tallava per safet ibrahimin dhe familjen
Turabi
10:31
20
Tallava rrafsh
Ernim Ibrahimi
11:16
21
Per mirsadin
Ernim Ibrahimi feat. Mr Xhemo
11:26
22
Tallava sonte
Jetoni Vogel
12:13
23
Tallava jasha
Mentor Kollari
11:10
24
Tallava sonte nje
Mentor Kollari
12:25
25
Tallav sonte dy
Jetoni Vogel
11:51
26
Nje vjetori sadris
Nasuf Tirona
12:02
27
Tallava sonte tre
Nuhi Bajrami feat. Ersan Japani
11:24
28
Tallava sonte kater
Mentor Kollari
13:27
29
Tallava sonte pes
Mentor Kollari
14:39
30
Jasha tallava
Turabi
13:46
31
Tallava sonte gjashte
Nasuf Tirona
16:12
32
Tallava rrafsh dy
Shefqet Rogova
16:27
33
Tallava tallava
Samir Shabani feat. Cuki Vogel
18:25
34
Tallava jasha jasha
Nuhi Bajrami
19:56
℗© Baresha Network