album

Jempol

11 songs (59 minutes)
1
Sing Tuwek Tuwek
Demy
5:08
2
S D S B
Demy
4:48
3
Percumo
Kurnia Dewi
5:30
4
Salah Manggone
Dhani Gumintang
5:42
5
Sing Nyongko Nyongko
Kurnia Dewi
4:28
6
Ngajak Balen
Migie
5:20
7
Sing Keneng Dioperi
Migie
4:47
8
Kejeron Nancepe
Condro
8:10
9
Cukup Semene
Nova Maria
5:26
10
Lintang
Migie
5:52
11
Sun Welasi
Nova Maria
4:28