album

Vaj Moj Lule - Këngët Dhe Vallet Popullore Shqiptare

14 songs (43 minutes) Released on 28 November 1971
1
Ka Nji Vjet E Disa Muej
Vogel Q.
3:41
2
Gajdexhiju
Quamili, Vogel
2:29
3
Selman Lita
Abdurrahman Svirca
4:43
4
Kanga E Mihanes
Q. Vog
3:24
5
Mori Çikë Gi Shkom Përpjetë
Sabrije Hajredini
2:04
6
Shkojnë E Vijnë Menzit Si Era
Quamili, Vogel
3:22
7
Vallja Burrnore
Orkestar Đakovička Ymer Riza
2:12
8
Kanga E Hajredinit
Bersha Qazim
4:35
9
Mori Çikë Në Derë Të Shipisë
Sabrije Hajredini
1:54
10
Vaj Moj Lule
Quamili, Vogel
3:30
11
Syt Për Ty I Kam Të Njomë
Pagarusha Nexhmije
4:04
12
Me Lule Janë Mbush Kopshtijet
Mazllum Myezini
3:19
13
Ligeni I Ulzës
Peja Ismet
2:37
14
Vallja E Tri Motrave
Orkestar Hajdar Dushi
1:50